Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Milyen véleménnyel vagytok a mostani 16-20 éves korig terjedő pasikról?
Nem olyan kis egyszerű sovány gyerekek mind?
Nekem úgy tűnik.
Nekem a legtöbb egy sovány, girnya anyuci pici fia akik 1 rántottát sem tudnak megcsinalni.
Ugyanez a lányok...
Legyek szép, legyen kint mell, nuni, tiktok live, műköröm, mupilla de a házban meg áll a retek...
26N vagyok, nekem is van gellakkom, meg 2D pillam, (nagyon szolid, észre sem vehető hogy nem a sajátom) de a pofamrol a bőr leszakadna ha nem tudnék fozni, vagy feladni egy csekket a postán. Elkurvult a világ sajnos, vagy lehet én vagyok fordítva bekötve..
Ki ad fel csekket manapság postán? Meg mondjuk 16 évesen én se főztem, voltak szüleim.
Amúgy nem tudom, nem foglalkoztat ez a korosztály, de majd felnőnek úgyis, akármilyenek is most, a 16-20 éves énem kb gyökeres ellentéte a mostaninak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!