Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék túllépni az első szerelmemen?
Életem első szerelme volt és kikosarazott. Az idő nagyjából begyógyította a sebeket, de az a depresszív állapot amit hagyott maga után nem szűnt meg. Mintha halott lennék belülről. Hogyan tudnék úgymond újra önmagam lenni és visszatérni az életbe?
Ezt komolyan kérdezem. Nem szimpla hiszti.
Nekem a fájdalom akkor enyhült, amikor belépett a jelenlegi párom 5 éve az életembe. Emlékszem, ősszel szakított velem, azután képtelen voltam leszedni a falamról a közös képeket, úgy gondoltam, hogy ha nem szedem le, akkor meg sem történt. Szerencsére ez egy viszonylag rövidebb, de nekem annál fájóbb szerelem volt. Decemberben ismertem meg a jelenlegi páromat, és mivel úgy alakult, hogy egyikünknek sem volt jó szilveszteri programja, így akkor volt az első /szándékos, megbeszélt/ találkozásunk itthon, nálunk. (Ekkor 16 éves voltam)
Nem akartam akkor kapcsolatot, úgy voltam vele, hogy le sem szedem a képeket a falról. Aztán átgondoltam, mégis leszedtem. Aznap találkoztunk, szerelem volt, ahogy egyre jobban megismertük egymást. Én neki köszönhetem, hogy túl tudtam lépni rajta. Ha neked nem jön el hamar az a személy, akit nagy Ő-nek gondolsz, azt tudnám javasolni, hogy minden dolgot pakolj el, ami rá emlékeztet. Rendezd át a szobádat. Azzal elfoglalod magad, és szimbolikusan lezárod azt a korszakot, hiszen azzal már nem fog létezni az a szoba, amit ő ismert. Remélem valamennyire érthető volt, amit írtam, bocsi, ha hülyén fogalmaztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!