Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék túllépni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Darcy_Raven kérdése:

Hogyan tudnék túllépni az első szerelmemen?

Figyelt kérdés

Életem első szerelme volt és kikosarazott. Az idő nagyjából begyógyította a sebeket, de az a depresszív állapot amit hagyott maga után nem szűnt meg. Mintha halott lennék belülről. Hogyan tudnék úgymond újra önmagam lenni és visszatérni az életbe?

Ezt komolyan kérdezem. Nem szimpla hiszti.

júl. 14. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Tegyél meg tippmixen egy meccset aztán majd jön új nő.
júl. 14. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán érzelmileg mégsem léptél túl rajta... Ne fojtsd el
júl. 14. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Terapia es ido meg persze el kell fogadni hogy jo okkal lett vege es jobbat erdemelsz..
júl. 14. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ido.. kereken 10 ev es meg mindig nem hevertem ki teljesen
júl. 14. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Én sosem felejtettem el az életem első szerelmét, pedig már közelebb vagyok az ötvenhez mint a húszhoz. A szakítás után eltelt vagy nyolc év, aztán felhívtam és kértem tőle egy találkozót. Eljött. Akkor elmondtam neki, hogy nekem mindig is ő volt a nagy Ő az életemben és ha bármikor azt mondaná, hogy kezdjük újra, belemennék. Kértem, hogy mondja el, miért szakított velem régen akkor és úgy ahogy. Elég sokat beszélgettünk és utána totál jól le tudtam zárni. Eltelt megint pár év, amikor újra találkoztunk és onnantól fogva már tudtam vele fájdalom nélkül kommunikálni. A mai napig beszélünk időnként a neten (külföldön él) és olyan mint egy régi haver. De ha két-három évente találkozunk, akkor a szívdobogás még megvan.
júl. 15. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a fájdalom akkor enyhült, amikor belépett a jelenlegi párom 5 éve az életembe. Emlékszem, ősszel szakított velem, azután képtelen voltam leszedni a falamról a közös képeket, úgy gondoltam, hogy ha nem szedem le, akkor meg sem történt. Szerencsére ez egy viszonylag rövidebb, de nekem annál fájóbb szerelem volt. Decemberben ismertem meg a jelenlegi páromat, és mivel úgy alakult, hogy egyikünknek sem volt jó szilveszteri programja, így akkor volt az első /szándékos, megbeszélt/ találkozásunk itthon, nálunk. (Ekkor 16 éves voltam)

Nem akartam akkor kapcsolatot, úgy voltam vele, hogy le sem szedem a képeket a falról. Aztán átgondoltam, mégis leszedtem. Aznap találkoztunk, szerelem volt, ahogy egyre jobban megismertük egymást. Én neki köszönhetem, hogy túl tudtam lépni rajta. Ha neked nem jön el hamar az a személy, akit nagy Ő-nek gondolsz, azt tudnám javasolni, hogy minden dolgot pakolj el, ami rá emlékeztet. Rendezd át a szobádat. Azzal elfoglalod magad, és szimbolikusan lezárod azt a korszakot, hiszen azzal már nem fog létezni az a szoba, amit ő ismert. Remélem valamennyire érthető volt, amit írtam, bocsi, ha hülyén fogalmaztam

júl. 15. 00:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Megszakadt a kapcsolat utána vagy beszélgetni tudtok?
júl. 15. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
We completely disconnected and never talk to each other ever again. The more I disconnect the easier is to forget him for good. Pardon me for venting, but I just projected my good qualities on him. I didn't lobe him as a boyfriend, I loved the idea of him that I created. He was a stupid troublemaking playboy. He looks great but that sums up all his good qualities. Fordítsd le magyarra.
júl. 16. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!