Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért viselkednek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért viselkednek így a közelemben?

Figyelt kérdés
Ha meglátnak, hisztérikusan felnyerítenek, máskor csak kuncognak, papírcetliket küldözgetnek nekem bugyutábbnál bugyutább kérdésekkel, kérdezgetnek, hogy nekem bejön e x/y lány? Engem nagyon zavar már ez, amúgy sem megy zökkenőmentesen a velük való kommunikáció. Hogy reagáljam le?

2024. júl. 14. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Sehogy. Ne vedd tudomásul. Hány évesek vagytok? 12?

Ide csak 16-tól regisztrálhatsz.

2024. júl. 14. 11:38
 2/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. 15-16 éves lányokról van szó.
2024. júl. 14. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Szimplán szard le. Hülye libák akik csak el akarnak csabítani. Hidd el, semmi értelme ezen rágódni.
2024. júl. 14. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Kamu
2024. júl. 14. 16:18
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Bárcsak az lenne...
2024. júl. 14. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
23%

Nálunk 10x annyi lány van, mint srác. Azt se tudják hogy hívnak de kérdezgetnek.

Van barátnőd? Nincs.

Miért nem szeretnél barátnőt? Mert jó ez így.

Járunk? A szomszédos terembe még 3 órán át (megmondta a csaj milyen órái lesznek, melyik terembe, szomszéd terembe voltunk).

Ez igaz ,,bántóbb" mint a leszarás, de csak ,,meg akarnak falni" engem. Egy idő után már zsinórból jön ez, az se baj ha pl polgárőrködsz, mivel én ott tanultam meg hogy be vagyok osztva, csak az a feladatom van, lányok nem léteznek.

2024. júl. 16. 09:57
 7/7 anonim válasza:
76%
gatya
2024. júl. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!