Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkednek az elkerülő kötődésű emberek szakítás után ?
Figyelt kérdés
Sziasztok , szakítottunk az exemmel aki 18 éves lány és elkerülő kötődésű. Szakításunk után elkezdett bulizni járni ,posztolni instagramra ( kapcsolatunk alatt ami 3 év volt egyáltalán nem posztolt semmit) és úgy tesz mintha nagyon boldog lenne de valahogy mégis azt érzem ,hogy kívülről tűnik csak boldognak és hiányzom neki , lehetséges ez ? Elkerülő kötődésű emberek tapasztalatait meghallgatnám akik szakításon mentek keresztül.jún. 1. 14:57
1/13 anonim válasza:
Nem tudom, mi az az elkerülő kötődés, de az majdnem biztos, hogy csak teszi a boldogot a neten. Ennek az üzenetnek lehetsz te is a célpontja, mondván, ő egyedül is boldog, nem csak kapcsolatban.
2/13 A kérdező kommentje:
Biztosra tudom ,hogy nekem üzen mert tiktokon is olyan videókat közöl újra ,hogy " hogyan érződik az élet miután megszakítottad a kapcsolatot akivel kellett " meg,hogy már szabad a szíve és hasonlókat. Szerintem ez is arra utal ,hogy nem boldog csak teszi magát , azt nézve hogy 3 hónappal a szakítás után még mindig " velem foglalkozik " és " nekem üzen "
jún. 1. 16:03
3/13 anonim válasza:
#2 Igazad van. Ha túl lenne rajtad, akkor nem üzengetne ilyeneket, nem foglalkoznak veled.
4/13 anonim válasza:
Lehet, hogy csak teszi a boldogságot, lehet, hogy valóban az, ezt kívülről nehéz megmondani, mint ahogy azt is, hogy a boldogság kimutatása miatt kezdett-e posztolni, vagy csak mert megkedvelte a közösségi oldalakat. Ha azért kérdezed, mert visszamennél hozzá, vagy eljátszodtál legalábbis a gondolattal, akkor szerintem hiányozhatsz neki, igen.
5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem hiányzom neki de nyilván biztos nem lehetek ebben , ellenben nekem nagyon is hiányzik és megpróbálnám vele mégegyszer. Köszönöm szépen mindenkinek az értelmes válaszokat!
jún. 1. 17:46
7/13 anonim válasza:
Nyugodtan közeledj felé és keresd ha megpróbálnátok mégegyszer
8/13 anonim válasza:
Az elkerülő kötődés az, hogy kerülsz valakit, de mégis kötődsz hozzá?
9/13 anonim válasza:
Ha elkerülő kötődésű, akkor (még) nem hiányzol neki, mert nem tudja feldolgozni az érzéseit. Ezért elfedi szórakozással. Ha utána mész, közeledsz felé, csak felidegesíted, mert emlékezteted rá. Engedni kell neki időt, hogy ő térjen vissza. Viszont ha tényleg elkerülő kötődésű, akkor néhány konfliktus után, vagy akár amiatt, mert túl mélyek az érzései, újra el fog tűnni. Nem bírják az érzelmeket kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!