Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkednek az elkerülő kötődésű emberek szakítás után ?
Figyelt kérdés
Sziasztok , szakítottunk az exemmel aki 18 éves lány és elkerülő kötődésű. Szakításunk után elkezdett bulizni járni ,posztolni instagramra ( kapcsolatunk alatt ami 3 év volt egyáltalán nem posztolt semmit) és úgy tesz mintha nagyon boldog lenne de valahogy mégis azt érzem ,hogy kívülről tűnik csak boldognak és hiányzom neki , lehetséges ez ? Elkerülő kötődésű emberek tapasztalatait meghallgatnám akik szakításon mentek keresztül.2024. jún. 1. 14:57
11/13 A kérdező kommentje:
A 9. Válaszolonak nagyon igaza van mert én is ezt tapasztaltam vele. Szakítás után még 1-2 szer beszéltünk és ha én írtam neki akkor flegma volt és úgy tett mintha nem érdekelné,gondolom ilyenkor nőtt az egoja mert látta hogy hiányzik nekem. De ha kibirtam és több ideig nem írtam olyankor mindig írt ő és teljesen más hangnemben beszélt. Szerintem időre és szabadságra van neki szüksége és akkor talán visszatérhet.
2024. jún. 2. 10:27
12/13 anonim válasza:
Viszont, amikor legközelebb visszatér, beszélnetek kell róla, hogy hogyan tovább. Konstruktívan. Különben ilyen hullámvasút lesz az egész kapcsolat. Nagyon jó videókat lehet erről találni. #9 voltam, egy hasonló kapcsolat elszenvedője ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!