Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam a tudtára, hogy tovább akarok lépni vagy ha tényleg ez a szándékom akkor tegyem meg szép csendben?
Internetes kapcsolat, nagy a távolság közöttünk de élőben nagyon másra nincs esélyem a tanulmányaim miatt. Az ismerkedésünk elején nagyon jól elvoltunk, de kb. 1 éve teljesen ellaposodtak a beszélgetéseink, hiába tartjuk napi szinten a kapcsolatot, olyan mintha egy haverrel beszélgetnék. De mégse tudok, akarok más lányokra ráírni, mert abban reménykedek hogy még vissza lehet csinálni valahogy a dolgokat és olyan lesz mint régen.
Érdemes ezt jelezni neki, hogy megpróbálok keresni valaki mást és hivatalossá tenni, hogy ez csak barátság vagy jobb nem az orrára kötni, mert 1 év alatt valószínűleg ő már rég erre a következtetésre jutott és csak hülyét csinálnék magamból azzal, hogy beismerném, hogy többet akartam tőle és miatta nem csajoztam eddig?
"Adjam a tudtára, hogy tovább akarok lépni vagy ha tényleg ez a szándékom akkor tegyem meg szép csendben?"
erre nem sikerült válaszolni
Te személy szerint mit csinálnál?
Látványos csajoznál az exed szeme előtt, elmondanád neki vagy kussban keresnéd a csajt akivel szórakozhatsz?
A takapcsolat sosem
Jo szeritem nincs a kozelbe potecionalis baratno jelolt csajszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!