Miért bajaz, ha én szándékosan nem akarok szép lenni?
Sokan piszkálnak a közvetlen környezetemben, hogy ezt meg azt kéne csinálnom, hogy jobban nézzek ki. Stílusos ruhákat, sminket, fazonra nyírt frizurát kellene hordanom. Járjak manikűröshöz, szedessem a szemöldököm stb. Egyiket sem akarom. Sem most, sem máskor. Én megfelelek így magamnak. A páromnak is. De a rokonok, a kollégák és más ismerősök is mindig azzal jönnek, hogy olyan szép lennék, ha ezeket csinálnám.
Itt most nem az a kérdés, hogy foglalkozzak e velük, hanem az, hogy szerintetek nekik az miért baj, hogy én nem vagyok szép.
"tegyek meg olyan dolgokat, amiket nem szeretnék, és nem is esnek jól,"
A felnőttek élete nem fenékig tejföl. Naponta meg kell tennünk olyan dolgokat, amik kívül esnek a komfortzónánkon.
"csakmert mások szerint meg kellene tennem?"
Szereted a párodat? Ha szereted, nyilván mindenből a legjobbat akarod adni neki. Jelen pillanatban a legjobb vagy? Vagy tudnál jobb, szebb lenni? Igen, könnyűszerrel. Mégis megelégszel azzal, hogy egy félember szerelmét adod neki. Tehát nem mások miatt kellene megtenned, hanem kettőtökért, azaz végső soron saját magadért. Olyan ez, amikor az ember minden reggel felhúzza a futócipőt, pedig qurvára tele van vele a bugyra, és sokkal fényesebben is el tudná tölteni azt a félórát.
Én elmúltam 60, kérdező.Nem És sok minden, tőlem távol álló dolgot meg kell tennem, ha a szerencsésebb génekkel született, az élettől kevésbe viharvert feleségem mellett ki akarok nézni. És ez neki fontos, mert kiöltözve ápolatlan benyomást kelt egy tollahullott öreg csóka. Nem győzi elhessegetni a fiatal kanokat, akik azt hiszik, hogy nem én kellek neki.
Mert a szépség hatalom.
Csak jót akarnak Neked.
De természetesen ez mindig is csak a Te döntésed lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!