Miért akarok szándékosan fájdalmat okozni magamnak?
Figyelt kérdés
Folyamatosan csak bántanam magam,es meg is szoktam tenni többféle képpen.de nem ertem miert.Jártam már pszichológushoz,de rontott a helyzeten inkább2022. febr. 12. 12:11
1/7 anonim válasza:
Ezt ennyiből itt senki se fogja tudni, mert annyi oka lehet. Lehet utálod magad, lehet mazochista vagy, lehet így nyugatod magad stb...
Semmi sejtésed nincs?
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs:(
2022. febr. 12. 13:37
3/7 anonim válasza:
Hogy érzed magad, miután megteszed? Mikor jön rád, mik váltják ki?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát utánna jó,megkönnyebbülés és jó érzés.Az hogy mikor van ez sok mindentől függ de inkább csakis akkor amikor egyedül vagyok.Úgy érzem muszáj tenni es bántani magam,és még jó érzés is.bár utánna mindig megbánom
2022. febr. 12. 14:07
5/7 anonim válasza:
Feltehetően nem találtad még meg azt, hogy értelmesen mivel javíthatnál az életeden, tehetetlennek érzed magad és erre a vakvágányra futottál.
6/7 anonim válasza:
Amikor először csináltad, azt mi váltotta ki?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,elég fiatal voltam.de így utólag az a sejtésem hogy érzéseket próbáltam/próbálom visszafogni és nem mutatni semmit és lehet pótcselekvés.vagy ha nem az akkor tényleg nem tudom:(
2022. febr. 12. 23:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!