Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lenne a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a legjobb dontes?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiu tavaly ota, igaz meg soha nem beszeltunk élőbe, soha nem lattuk egymast, de nekem tényleg nagyon megtetszett, aztán rengeteget néztem ha pl liveozott a haverjaival, meg elképzeltem magamba azok alapján amit láttam hogy ennek ilyen és olyan személyisége lehet. Nem tudom miért de minden liveja uttán én szomoru lettem, orultem neki hogy lattam de mintha valami fájt volna (énse tudom hogy ez mi) És most jön a legnehezebb, a fiu nagyon elerhetetlen, boxol már vagy 10 éve, hobbi szinten űzi. Követ lányokat instán de soha nem beszélt velük (ezt ilyen 99%ba tudom) mintha nem érdekelnék a lányok, de ezt kicsit hülyeségnek tartom, mert ha egyaltalan nem érdekelnék a lányok miért likeolna nekik? miért követné őket? meg akarmilyen sportja van, akarmilyen komoly hobbia van, egy ennyi idős fiut mar kellene hogy érdekeljék a lányok. Én rá irni amugy nem is mertem, mert valahogy én azt érzem hogy ugyse lenne belole semmi, nem is lakunk egy helyen milio szebb lany ismerosei vannak a kozonsegi median, meg ahol lakik azert ott is fix nagyon szep lanyok vannak. Neki meg baratnoje se volt meg semmi komoly, tenyleg nagyon a boxra koncentral, es o meg nem is ez a tipikusan internetes fiu, epp hogy neha neha fent van. Na most ez a fiu kb semmit nem tud rolam likeolta par képem (mint majdnem az osszes lanynak, akiket ugyszint kovet) nem tudja amugy ez a fiu hogy én tavaly ota ennyire bele vagyok zugva, 1 év allat azert jottek mas fiuk is az eletembe, akár neten akár előbe azokra a kis idokre őt el is tudtam felejteni, de a végén valahogy mindig rá tértem vissza. És lehet ez egy plátoi szerelem amugy. Mindenesetre komoly hogy én egy éve ennyire “szerelmes” vagyok belé ugymond ő meg szinte azt se tudja kivagyok egyrészt fájdalmas is amugy. A baratnőim szerint irjam le neki az érzéseim, vagy valahogy lépjek vele kapcsolatba, de vele egyszerűen mintha neten nem lehetne, az hogy tetszenék neki az szerintem amugy biztos, hasonlo lanyokat kovet mint en, meg nekemis folyamat likeolt csak igazabol a tetszés és aközött hogy valakivel akkor talalkozzon az ember azer az szerintem nagy különbség.
jún. 27. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Majd az idő megoldja.

Hagyd a francba.

jún. 27. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem miért olyan népszerű manapság a tizenévesek körében, hogy random idegeneknek szerelmet vallanak ( amit a bartnod is tanácsolt). Nem is értem a másik fél egyáltalán mi a fenét tud erre így hirtelen reagálni. Szóval szerintem azt ne tedd. Viszont beszélgetést kezdeményezhetnél vele aztán majd hozza az élet valahogy. Lehet nem olyan amilyennek elképzelted. Először ismerd meg őt jobban aztán a többi úgyis jön magától
jún. 27. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
esélyed sincs nála
jún. 27. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:
2. Igazábol ebbe benne se lennék hogy teljesen leirom neki az érzéseim, eloszor is ossze baratkozni szeretnek vele
jún. 27. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Hányszor írod még ki?

Kaptál tök jó válaszokat, mint például az enyémet is: egy próbát megér, írj rá!

jún. 27. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:

2 opció van:

1, nem nézed tovább és lassan elmúlik a dolgok

2, írsz neki. Ha ezt választod akkor se írd meg neki az érzéseidet, elég gáz lenne azzal indítani, hogy mennyi ideje szerelmes vagy

jún. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!