Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre fogja venni hogy megcsaltam?
Figyelt kérdés
16 vagyok és egy buliban össze jött egy alkalmi kapcsolatom egy srácal de közben meg van barátom.jún. 23. 08:33
1/14 anonim válasza:
Nem fogja érezni.Ha nem viselkedsz úgy. Miből gondolod?
3/14 anonim válasza:
Általában kiszokott derülni, mert a megcsaló fél lebuktatja magát avval, hogy furán viselkedik.
4/14 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, mi a helyzet a lelkiismereteddel, és tudod-e azt, morálisan ilyenkor mi a teendő.
7/14 anonim válasza:
Ezt te tudhatod. Ha furán fogsz viselkedni, valószínűleg rájön. Viszont mi a helyzet a te lelkiismereteddel?
8/14 anonim válasza:
Ha nem kapsz sírva őszinteségi rohamot később, mint egy másik kérdésben itt a lány, akkor nem.
9/14 anonim válasza:
Arra gondilj, hogy egy másik buliban a barátodnak is összejönne egy alkalmi rövid szex, egy rövid kis öröm - tíz, húsz másodperc - Te észrevennéd rajta, amikor újra találkoztok? Aligha valószínű, szerintem mindketten túllépnétek egymáson.
10/14 anonim válasza:
Az őszinteség az egyik legfontosabb egy kapcsolatban. Ha az elveszik, onnantól baszhatod. Olyan, mint a bizalom.
Szerintem inkább valld be, megkönnyebbülsz. Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy lelkiismeretfurdalással maradj egy tini kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!