Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hiányzik az exem, megbántam hogy megcsaltam.
"tudom hogy megbocsájtana, de jobbat érdemel, úgy érzem..." - Tehát visszakaphatnád, de nem teszel érte. Oké, innentől szerintem nincs miről beszélni. Elhiszem, hogy magad alatt vagy, de ha a cselekvés helyett megölnéd magad, akkor felfoghatatlanul nagy butaságot csinálnál. Azzal pedig éppen magad alatt vágot a fát, hogy károsítod magad, mert ez a lány szemében nem azt bizonyítja, hogy megbántad, hanem hogy menekülni kell tőled.
Azt javaslom, hogy ma, mielőtt bármit is tennél, írj neki egy üzit és hívd el talizni, hogy beszéljetek. NE tegyél említést a fentebb említett dolgokról, mert azzal kicsesznél magaddal.
Álj mar fel...fetrengsz itt mint valami puhatestű és picsogsz.
Gyökér voltal és hibaztal. Megbantad. Akkor úgy kéne kinezned és viselkedned aki méltó arra hogy kapcsolatban legyen. Szted ez így a lányok szemszögéből milyen? Szánalmas! Légy türelmes és fejlődj! Ennyi. Az önkárosítást meg hagyd abba. Még soha senkin nem segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!