Aki megcsalta a párját, miért tette? megbántad? megmondtad neki?
Mert beleszerettem egy másik férfiba, aki nem nem szeretett viszont. Csak csók volt, nem feküdtem le vele.
Utána rögtön szakítottam is, de pár hét elteltével újra összejöttünk. Nem tudom, miért tettem, hülyeség volt, és utólag én sem értem magam, tök felesleges volt még egy évet eltölteni vele. Azóta már réges régen vége.
A mostani páromat nem tudnám megcsalni, hosszú évek óta vagyunk együtt, de fel se merült bennem a lehetőség, hogy megcsaljam.
- Mert beleszerettem egy másikba, aki szintúgy viszonozta az érzéseket.
- Nem, nem bántam meg. Örülök, hogy esélyt adtam az új viszonynak. Azóta már házasok vagyunk.
- Soha nem mondtam ki konkrétan, hogy megcsaltam, de tudta jól. A megcsalás már csak egy következménye volt a nehezen működő kapcsolatnak.
Kétszer is megcsaltam az előző párom.
Először amikor mondta, hogy költözzünk össze. Alig egy éve jártunk, fiatal egyetemista voltam, az összeköltözés gondolata nagyon megijesztett. Utána bulizni voltam, és a buli hevében történt a dolog. Igazából minden érzelem nélkül, nem volt csók, ölelés, csak szex.
Utána elmondtam neki, megbocsátotta, összeköltöztünk. Évekig boldogan éltünk.
De a végén nagyon megromlott a kapcsolatunk, viszont olyan helyzetbe kerültem, hogy egyszerűen nem szakíthattam vele. Az utolsó évben már csak egymás mellett éltünk, nekem volt egy biztos pont, neki volt ki főzzön, no meg volt rendszeres szexuális életünk. Aztán egyszer megkeresett chaten egy régi egyetemi évfolyamtársam. Rengeteget beszélgettünk, hosszú éjszakákon át (külön szobában aludtunk akkor már, hogy ne zavarjuk egymást, így semmi nem tűnt föl neki. Na nem mintha különösebben érdekelte volna, mit csinálok). Két vagy három hónap is eltelt, mire találkoztunk ezzel a régi ismerőssel, és nem sok kellett, hogy eljussunk az ágyig. Ez megadta az előző kapcsolatomnak a végső lökést, utána rögtön szakítottam.
Ezt a megcsalást nem mondtam el neki, nem láttam értelmét. Őt így is megviselte a szakítás, minek fájdítottam volna még ezzel is a szívét?
Az első megcsalást bántam. Annak nem volt semmi értelme, hülye voltam. Ezt a másodikat viszont nem bánom, mert hozzásegített ahhoz, hogy kilépjek egy már rég nem működő kapcsolatból a semmibe. (Szó szerint, mert a lakásom és a munkám is ettől függött, utána jópár hétig a levegőben lógtam, barátok fogadtak be, hogy tudjak hol lakni, amíg munkát találok és fizetést kapok, iszonyú nehéz volt. De megérte :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!