Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakított velem barátnőm és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem barátnőm és “megcsaltam”?

Figyelt kérdés

Szakított velem barátnőm, nagyon haragudtam rá, bosszút akartam állni, elmentem bulizni, ahol részeg disznóra ittam magam, ezt az egyik csaj ki is használta és voltak vele dolgok.

Viszont barátnőm rájött kit veszített ès újra kiakar békülni.. szerintetek mi legyen? Nagyon szeretem.. elmondjam neki?

2023. júl. 11. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán mi volt az oka a szakításnak? ha megvan az ok megvan a válasz is.
2023. júl. 11. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Bosszut akartal allni, amikor mar vege volt. Viseld a kovetkezmenyet.

Masreszt nem voltatok egyutt, nem szamit. De attol meg gyerekes.

2023. júl. 11. 21:36
 3/9 Thispain ***** válasza:
75%
Nem csaltad meg.
2023. júl. 11. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem még nem vagy elég érett egy kapcsolatra.
2023. júl. 11. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem csaltad meg, mert szakítottatok. Elmondani meg nem muszáj, elvégre nem tartozik senki másra.
2023. júl. 12. 00:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Ok nélkül szakított .. több év után, akkor nem volt mellettem , amikor a legnagyobb szükség lett volna rá, de nem tudok az érzéseimnek parancsolni, ha egyszer nagyon de nagyon szeretem :(
2023. júl. 12. 05:46
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Gyerekes vagy....
2023. júl. 12. 06:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

1. Ezért is tartom hülyeségnek a "bosszúból dugjunk valakivel" dolgot. Kicsinyes, és éretlen dolog, ráadásul szinte mindig csak a probléma van belőle.

2. Semmi nincs ok nélkül. Legfeljebb nem vetted észre az okokat. Vagy nem olyan ok, ami látványos lenne. Az is ok, ha egyszerűen már nem érzi jól magát a kapcsolatban.

3. Újrakezdeni akkor van értelme, ha valami változott. Összejönni csak azért, hogy újra szakítsatok, hülyeség. Persze, a saját bőrén tanul az ember, én is végigjártam ezt az utat, most már nem tenném meg.

4. Kommunikáció. Mindkét fél részéről. Anélkül semmi értelme.

5. Ha netán mégis összejöttök újra, akkor illik nem titkolózni, ha már kapcsolatban vagytok.

Bár szerintem ezek után hülyeség lenne összejönni újra.

2023. júl. 12. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
59%
Ha én lennék a lány helyében én azért szeretnék tudni ezekről. Szerintem gyerekes vagy és nem állsz készen egy kapcsolatra.
2023. júl. 13. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!