Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti észreveszitek ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti észreveszitek ha tetszetek egy lánynak?

Figyelt kérdés

Miből gondoljátok, mik azok a jelek, amiket észrevesztek?

A kérdés egyébként úgy merült fel hogy egy barátnőm azt mondta, nagyon látszik rajtam, hogy tetszik az adott fiú. Pedig szándékosan egyáltalán nem akarok jelet küldeni, sőt inkább titkolni próbálom, titkolnom is kell.

Fogalmam sincs róla hogy mi látszódhat ennyire rajtam. Érzem hogy többet vigyorgok ha beszélek vele, de nem hiszem hogy ebből túl nagy következtetést le lehetne vonni.

Alapvetően a fenti kérdésre keresném a választ, de ha esetleg páran elolvastátok idáig, akkor mit gondoltok, szerintetek a fiú az én történetemből vajon észrevette hogy tetszik nekem, ha már a barátaimnak is feltűnt?

jún. 16. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha elpirul, mosolyog rám, sokszor engem néz, egyből kiszűr a tömegből, akkor simán.
jún. 17. 04:07
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
"Érzem hogy többet vigyorgok ha beszélek vele" - Ezeket a jeleket nehéz félreéeteni.
jún. 17. 06:52
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
A legtöbbünknek az sem lenne elég jel ha konkrétan a szemünkbe mondanád, azt keresnénk hogy mivel akarsz átverni xd
jún. 17. 08:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Én teljesen tanácstalan szoktam lenni ilyen esetekben. Csatlakozom 3-ashoz
jún. 17. 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nincs akkora egóm. 37 évesen olyan a fejem és a testalkatom mint egy laza 20-on évesnek. Gyakran "megnéznek" középiskolás lányok.

Tényleg az a típus vagyok akinek a korát nem lehet belőni csak saccolni, hogy 20-40 között

Nem tudom hogy néha tényleg megnéznek (és incselkednek) vagy nyíltan kinevetnek.

Egyszerűen nincs egóm, hogy azt higyjem, fiatalos külső ide vagy oda, szimpatikus lennék a korosztályuknak.

Mondjuk a korombeli nőkkel nehezen ismerkedem, mert azelőtt el vagyok hajtva mielőtt megszólalnék.

jún. 17. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos nem, van akinek csak külsőm tetszik, megnézi, azt ennyi.

Párszor elutasítottak már, amikor odamentem...

jún. 17. 12:06
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Egyből észre veszem de annyira nem szokott érdekelni.
jún. 17. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szinte sohasem veszem észre!
jún. 17. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem veszem észre, mert alapból nagyon flörtölős a természetem, mindig azt feltételezem hogy csak ráragad az adott lányra akivel beszélek. Illetve kivétel nélkül mindenkivel flörtölök, legyen az idős, fiatal, csúnya vagy szép lány. Ha meg valaki nem tetszik nekem, én nem szoktam őt nézni, tehát azt se veszem észre ha ők néznek engem. Én azok közé tartozom akik nem lépnek elsőnek, barátnőmmel is úgy jöttem össze hogy ő kezdeményezett, és elég egyértelműen megmondta hogy el akar hívni engem egy randira, és még akkor is elvicceltem először, mert nem vettem komolyan. Úgyhogy én is csatlakozok a 3-hoz. Ilyen téren teljesen vakon vagyok :D
jún. 17. 17:10
 10/10 anonim válasza:
hát attól lehet megtudni ha veled nagyon kedves mindig veled van
jún. 17. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!