Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig bejöhetek neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit egy két hónapja vissza utasizottam. Azóta volt hogy barátkozni akart velem, most meg vicces képeket küld ami rám jellemző. Akkor nem haragszik rám?jún. 12. 23:36
1/6 anonim válasza:
De ha visszautasítottad, akkor most nem tök mindegy, bejössz-e neki? Ne szórakozz mások érzéseivel, nem szép dolog.
2/6 anonim válasza:
Alighanem csak idegesíteni akar velük, ha jellemzőek rád és előtte visszautasítottad. Bejöttél neki, de ő neked nem jött be. Ne akard, hogy bejöjjön, mert az elutasításnak oka volt, ami felújulhat.
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem adta fel, próbál kapcsolatban maradni veled, hátha egyszer meggondolod magad.
6/6 anonim válasza:
Ha akkor nem kellett,most miért érdekel? Nem jön össze semmi más? Én is jártam már így,de nem lenne szép őt megbántani "csak hogy legyen má' valaki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!