Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhetek egy nálam pár évvel nagyobb fiúnak? Ma pl elmentem mellette a folyoson en visszafordultam,rá néztem és találkozott a tekintetunk tehat valszeg engem bamult
Figyelt kérdés
minden insta kepemet belikeolja,elore enged az ajtonalápr. 22. 10:56
1/7 anonim válasza:
simán. sztem tetszel neki. tartsd a szemkontaktust és mikor rád néz mosolyogj. majd bátor lesz és elhiv randizni.
2/7 anonim válasza:
Persze, simán lehet. Sőt, ezek alapján valószínűnek tartom, hogy nem vagy átlagos neki.
3/7 anonim válasza:
Ez roppant nehéz kérdés, ennél még a hieroglifák is egyszerűbbek.
4/7 anonim válasza:
Nagy eséllyel tetszel neki a leírtak alapján, inkább a személyes gesztusok sugalják ezt, az instán én is szivezni szoktam az ismerőseim posztjait anélküp, hogy bejönnek-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!