Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha hozzátok odajönne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha hozzátok odajönne egy teljesen idegen fiú, hogy szeretne beszélgetni, mert látásra tetszik nektek, akkor hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

2024. jún. 10. 15:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
19: azért a szimpátiában van kisugárzás is... neked pl. nem volt szimpatikus olyan nemű ember, akihez nem vonzódsz? Nekem volt már szimpatikus úgy nő heteroszexuális nőként, hogy vonzódni nem vonzódtam hozzá. De ha már azzal indít, hogy tetszel, ott már akaratlanul van egy elvárás és egy plusz akadály gördítve a másik felé, hogy ha így reagálok, mi lesz, ha úgy, mi lesz. Ilyenkor pl. a kérdezőfélék beszélgetnének tovább vidáman, ha az lenne a válasz, hogy "Beszélgetni szívesen beszélgetek, de nem tetszel és nem akarok veled párkapcsolatot és randira menni sem?"
2024. jún. 10. 21:18
 22/22 nb2019 válasza:

21-es: Persze hogy lehet szimpatikus azonos nemű, de ez általában feltételez valami "ismeretséget", kapcsolódást. Anélkül jó eséllyel nem az azonos neműek között fogod "keresni" azt, aki "már ránézésre is szimpatikus". Ha van egy közös hobbi, ahol "egymás mellé sodródtok" az persze más, és akkor egyből megvan a nyitótéma is.

Vagy ami felmerült, ha teljesen ismeretlenként kerülsz be egy közegbe, ott is "egyenrangúnak" tekintesz mindenkit ilyen szempontból. Én mondjuk alapvetően zárkózott vagyok, egy ilyen esetben többnyire nem én lennék az, aki kezdemányezne. A közös hobbis eset ezért is jobb, mert akkor a "saját közegemben", oldottabban vagyok.

Ami a kérdésedet illeti, igen, a "tetszel" megfogalmazás valóban egy adott szándékot vetít előre, míg a "szimpatikus vagy", "szívesen megismernélek" több irány felé hagyja nyitva az utat, ebben igazat kell adnom.

2024. jún. 10. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!