Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha hozzátok odajönne egy teljesen idegen fiú, hogy szeretne beszélgetni, mert látásra tetszik nektek, akkor hogyan reagálnátok erre?
Persze, eleve a tinik járnak suliba így jobban meg tudják ítélni hogy mostanában milyen ott ismerkedni.
Teljesen mindegy, hogy hol. Iskolába mondjuk már nem járok, de ha ott lennék, vagy a buszmegállóban, vagy villamoson vagy boltban, is nemet mondanék. Miért?
-van párom
-nem ismerkedek vadidegenekkel
15: nem azzal van a baj, hogy beszélgetni akar bárki idegenekkel... hanem ha már rögtön azzal mész oda, hogy "azért szeretnék beszélgetni, mert tetszel"... és a lányok tapasztalat miatt utasítják ilyenkor vissza, mert ilyenkor, ha nem akar beszélgetni, azért büdös k...a, ha meg azt mondja, hogy hát, nem tetszel, de azért beszélgethetünk, akkor vagy azért büdös k...a, "mert akkó minek akarnék vele beszélgetni, ha p...it nem kaphatok", vagy elkezd vele haverkodni, mert akkor hátha beleszeret a csodás személyiségébe, és ha nem, akkor azért büdös k....a. Van rajta, nincs rajta sapka, nem számít, büdös k....a.
De ha csak simán barátkozni mész oda, és nem azzal kezded, hogy tetszel neki, hanem hogy szimpatikusnak találod, vagy nem ismersz sok embert a környéken, és szeretnél barátkozni, azért a lányok nagy része nem fog élből visszautasítani.
16-os: Nagyon rossz tapasztalataid lehetnek a leírásod alapján, sajnálom. Igen, abban igazad van, hogy a "szimpatikusnak talállak" jobban hangzik, mint a "tetszel nekem" de legyünk őszinték, ismeretlenül ez ugyanazt jelenti, hiszen ez a szimpátia is csak a külső tulajdonságok alapján lehetséges ekkor még, a belső megismeréséhez beszélgetni kellene, az meg kiesik ha egyből le van koptatva a próbálkozó.
15-ös: Ne legyél ennyire negatív. Keress valami olyan hobbit, ahol lányok is vannak, így máris van egy közös kapocs, amin el lehet indulni. Én pl túrázás alkalmával is ismerkedtem már, kapcsolat nem lett belőle (sajnálatomra) de barátság igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!