Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a féltékenyebb fél csalja meg a párját?
Figyelt kérdés
2024. jún. 6. 09:13
1/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez így lenne. Inkább fordítva szokott lenni, sokszor azután lesz valaki extrém féltékeny, miután megcsalta a párját.
2/14 A kérdező kommentje:
Én azt tapasztalom hogy mindig a féltékenyebb fél tesz/tett olyan dolgokat, amit nem illet volna
2024. jún. 6. 09:23
3/14 anonim válasza:
#2 Ez oké, de ez csak a te tapasztalatod. A neten vannak erről kiterjedtebb kutatások.
4/14 anonim válasza:
"Én azt tapasztalom hogy mindig a féltékenyebb fél tesz/tett olyan dolgokat, amit nem illet volna"
Én meg azt tapasztalom, hogy ezek a kérdések kiba szottul fárasztóak amik általánosításokkal vannak tele.
5/14 anonim válasza:
Van olyan is, hogy azért írtó féltékeny valaki mert magából indul ki...
De olyan is van, hogy annyira nem bízik magában, hogy féltékenykedik, ezáltal elülteti a bogarat a párja fülébe, majd ő tényleg meg is csalja.
7/14 anonim válasza:
Nem minden esetben van így. Változó.
8/14 Juliusz48 válasza:
Minden esetre. Az aki megcsalja a párját, magából indul ki, és ezért van alapja a féltékenységének.
9/14 anonim válasza:
Szegény édesanyám szokta mondani: "Ki mint él - úgy ítél". Értsd: aki féltékenykedik, magából indul ki, mert azt hiszi, hogy mindenki olyan mint ő, aki félre-félrelép.
10/14 Senior Séf válasza:
Amíg a feleségemet meg nem ismertem, rongyosra csaltam mindenkit. Mégsem gondoltam senkiről, hogy velem ilyet tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!