Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakitsak a baratommal egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak a baratommal egy masik fiúért?

Figyelt kérdés
9 honapja vagyok egyutt a baratommal de kb 1 hónapja megtetszett egy masik fiu. Abba a 8 hónapba sosem tetszett mas es csak ra gondoltam. De a masim fiura mostanaban egyre tobbet gondolok, es a baratom is erzi hogy kezdek tole eltavolodni. Legrosszabb az egészben hogy a ket fiu haverok. Szoval ha szakitanek a baratommal nem is biztos hogy ossze jonnek a masikkal, de viszont rossz igy ebbe a kapcsolatba lenni ugy hogy mar mast szeretnek,es nemtudom hogy enis bejövok e masik fiunak. Szakitsak a baratommal? Mondjam el neki hogy tetszik valaki mas? O az elso barátom.

2024. jún. 1. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha már megtetszett más az régen rossz. Szakíts vele, mert ezzel őt is átvered. Hogy utána milyen esélyeid vannak a másik fiúnál azt meg nem tudhatjuk. Ilyenek ezek a tini kapcsolatok.. jönnek mennek, nem kell az első emberrel összeházasodni akit az utadba sodort az élet.
2024. jún. 1. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Csak akkor szakíts, ha utána nem jössz össze a barátjával. Tudod, hogy mennyire rossz érzés lenne ez neki?
2024. jún. 1. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem szereted, akkor szakíts vele, de ezt gondold meg jól.
2024. jún. 1. 23:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
"rossz igy ebbe a kapcsolatba lenni ugy hogy mar mast szeretnek" - Inkább szakíts.
2024. jún. 1. 23:20
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
A két kis köcsög nyugodtan lepontozhatja a kettes válaszolót, de én egyetértek vele. Undorító dolog lenne összejönni a barátjával.
2024. jún. 1. 23:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Valamikor a felnőtté válás során majd megtanulod hogy az, hogy tetszik valaki nem jelenti a kapcsolatod végét. Tetszeni bárki tetszhet, de a barátoddal kölcsönösen szeretitek egymást ami másokkal csak a képzeletedben lehet. Ilyenkor mérlegelj, hogy feladnád-e a jó kapcsolatod egy bizonytalan valamiért, csak mert külsőre bejön a másik.

De persze ha már magadban eldöntötted hogy a jelenlegi barátod nem kell neked akkor kész, szakíts vele ne hitegesd. Csak ennek általában az a vége, hogy két szék közé a földre esel.

2024. jún. 2. 00:47
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
"9 honapja vagyok egyutt a baratommal de kb 1 hónapja megtetszett egy masik fiu. Abba a 8 hónapba sosem tetszett mas es csak ra gondoltam" Lassan már kifizetődő lesz gerinctelennek lenni.
2024. jún. 2. 01:26
 8/12 anonim válasza:
100%
Csak egyvalamit kérnék a nőktől ha valaki ilyet tervez legalább mondja el az igazságot. Legyen már gerincetek
2024. jún. 2. 12:49
 9/12 anonim válasza:
16%
13:14 Haha Yeeee boi Valahol egyszer hallottam hogy "Egy tele ba...tt betyár ku...va mind" :DD
2024. jún. 2. 13:42
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Engedd el a mostani barátodat. És nem azért mert tetszik a másik. Hanem azért, mert őt már nem szereted.. Kellemetlen szituba keveredtél. Fiatal vagy még, ez van. Az első kapcsolat úgysem tart örökké.. A másikban az izgalmat, újdonságot látod. Tombolnak a hormonok még bennetek. Én azt mondom neked, hogy ha szakítasz, akkor biztos fájni fog, illetve valószínű a másik sráccal max a szexig fogsz jutni, de legalább nem maradsz 1 olyan kapcsolatban, ahol nem érzed jól magad.

30/N

2024. jún. 2. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!