Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi történik?
van egy fiú akit nagyon szeretek de nem tudom eldönteni, hogy mit érzek iránta, lehet hogy csak azt szeretem nagyon, hogy jóban vagyunk.
Egyszer észre vettem hogy már nem tudunk beszélni messengeren, rákérdeztem de csak annyit mondott hogy nem szokott beszélni irásban már szinte senkivel. Én ezt meg is értettem nem zargattam...majndem egy év telt el vagy kettő nem is tudom pontosan mennyi idő hogy igazábol csak akkor írtunk egymasnak amikor szülinap volt meg ilyesmi. Lehet tudni kell a törtétetben hogy találkoztunk is már jo sokszor, bukiztunk is együtt ha egy helyen voltunk mindig együtt táncoltunk, egyszer véletlen elcsattant egy csók ez is elég nehez volt nem tudom igazábol miért de kicsit ugy éreztem mintha csak az én "hibám" lett volna de sztem ahoz hogy egy csók megtörtenjen két ember kell... na mindegy is ez a része, a lényeg az volna hogy mint mondtam sokaig nem beszéktünk majd egyszer csak írt de minden nap ír minden nap beszélünk és szinte mindenről, ha elmegy aludni nem nézi meg amit írok mert szerintem nem akarja hogy megszakadjon a beszélgetés mert én hajlamos vagyok arra ha elköszönök valakitől akkor másnap nem nagyon írok mert nem nagyon történik ugy semmi meg ilyenek xd nagyon sokat ír tényleg és nagyon kedvesen barátilag szerintem.Csak érdekelne hogy igy ismeretlenül külső szemmel mit gondoltok most miért kezdett el újra keresni és miért ír ilyen sokat. Kicsit félek attól hogy mivan ha most nem nagyon van kivel beszélnie és nekem csak ezért írt, bár ez egy kicsit nehéz elkepzelni róla mert sok barátja van de már szinte mindenre gondoltam de megkérdezni nem szeretném mert az milyen már ha megkérdezem hogy miért beszélsz velem megint xd Köszönom a segítséget lehet kicsit hosszú lett, bocsi xd
Ne erőltesd. Sértődékeny kissé talán bátortalan lehet.
Egy helyett akad neked száz. Ezt a fiút ne sajnáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!