Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ilyen megjegyzést tett?
Szóval elég kellemetlen dolog történt tegnap. Van egy kutyám és minden este viszem sétálni, néha csatlakozik hozzánk a házból egy idősebb srác ha összefutunk, neki is van kutyája.
SZóval álltunk a járda mellett a fűben, ő épp szedte fel a kutya piszkot , így lehajolt a földre és szemben álltam vele.
Amikor felállt kicsit zavarban volt majd annyit mondott, hogy figyi ez a leggings nem a legjobb választás volt, mert olyan tevepatád van benne hogy ihaj.
Nem értettem mi az a tevepata, így visszakérdezem, hogy az mi. Ekkor mégjobban elpirult és a fülembe súgta hogy " bevág a p@ncidba, és kirajzolódik a körvonala" Ettől libabőrös lettem, levert a víz és égett az arcom... csak azt tudtam rávágni hogy akkor ne nézd és sarkon fordultam, gyorsan hazamentem. Nagyon ciki, most nem akarok vele egy ideig találkozni. Vagy ez butaság, felfújom?
Bárkivel előfordul az ilyen. Nagyon aranyos volt tőle, hogy szólt még annak ellenére is, hogy zavarban volt.
Legközelebb ha találkoztok mond el neki, hogy nagyon hálás vagy, hogy jelezte és a jövőben erre majd odafigyelsz. S köszönöd, hogy nem a hátad mögött kifigurázott, hanem volt olyan bátor, s a szemedbe mondta.
Becsüld meg ezt a barátsgot/ismerettséget!
A leginggset meg otthon majd elhordod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!