Mi értelme Dr. Magyar Péter Vitézy Dávidra tett megjegyzésének, hogy "Vitézy Dávid a Fidesz hekkje, mindenki tudja, hogy hozzájuk tartozik"?
"...mindenki tudja..."
Én totál nem tudom, azt tudom hogy LMP indítja.
Ez a böfögés kicsit csalódást keltett bennem kb. deklarálta azt, hogy aki a FIDESZ-nek dolgozott (mégha nem is volt párttag) az örökre Fideszes marad, kivéve Magyar Pétert (aki egy ideig párttag is volt, úgy tudom).
Valaki érti ezt?
1-re:
Nagyon távoli, nem vérrokoni rokonságban áll Orbán Viktorral, de sosem tapasztaltam, hogy emiatt "brancsbeli" lenne. Pl. Lázár Jánossal is volt csörtéje - amit aligha mert volna megcsinálni Lázár, ha Vitézy Dávid Orbánnak vele összejáró rokona lenne.
Egyébként meg homoszexuális, ez önmagában nehéz ügy Orbán szemében, hisz a saját fia sem vállalhatja ezt nyilvánosan.
Nyitóra visszatérve: egyetértek veled kérdező, nekem is visszatetsző egy ilyen mondat pont Magyar Péter szájából. Őt ugyanezzel vádolhatnák mások - vádolják is, és nyilvánvalóan azért, hogy ne legyen potens ellenfele a Fidesznek.
Nem vettétek észre, hogy Magyar Péter mostanában olyan fázisban van, hogy mindent IS mindenkinél jobban tud 🤣🤣
Ócska politikai qrva.
4-es, és Szentkirályi Alexandra akkor kinek a jelöltje?
A marslakóké?
7-es, te nagy konspirátor vagy!
Akkor miért nem eleve Vitézy a Fidesz jelöltje?
Na de Vitézy pont azért, mert független, és egyébként is önjáró egyéniség, ha netán megválasztásra kerül, nyilván nem fog úgy ugrálni, ahogy a Karmelitából dirigálnak neki. Amikor a kormány alkalmazottja ill. valamilyen szinten tagja volt, akkor sem tette.
Szóval én nem nézem ki Orbánból, hogy egy ilyen, önálló elképzelésekkel rendelkező embert akarjon Budapest főolgármesterének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!