Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme Dr. Magyar Péter...

Mi értelme Dr. Magyar Péter Vitézy Dávidra tett megjegyzésének, hogy "Vitézy Dávid a Fidesz hekkje, mindenki tudja, hogy hozzájuk tartozik"?

Figyelt kérdés

"...mindenki tudja..."

Én totál nem tudom, azt tudom hogy LMP indítja.

Ez a böfögés kicsit csalódást keltett bennem kb. deklarálta azt, hogy aki a FIDESZ-nek dolgozott (mégha nem is volt párttag) az örökre Fideszes marad, kivéve Magyar Pétert (aki egy ideig párttag is volt, úgy tudom).

Valaki érti ezt?

ápr. 12. 09:58
1 2
 11/19 Alex Fly ***** válasza:
68%

@10: dehogynem. Emlékezz, mi volt a válasza arra, amikor Karácsony felkérte szakértőnek:

Orbán nem engedi...

ápr. 12. 16:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Na, erre dobj egy linket, mert ezt nem hallottam, és elég kemény, ha tényleg elhangzott.
ápr. 12. 16:49
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Magyar Péternek nincs is BP főpolgármester jelöltje. Lehet, hogy Vitézy csak fél zs...dó. Így már büdös.
máj. 1. 12:25
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 Én is az vagyok. Mi a problémád ezzel?
máj. 1. 14:15
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja. Tippelek. Van egy zsidó dédpapa és nagyon szeretnél az lenni.
máj. 1. 21:11
 16/19 A kérdező kommentje:
De mi a probléma azzal ha valaki izraelita származású? Mondjad...
máj. 1. 21:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Mi a probléma, hogy a pestiek faj és származás alapján választanak? Semmi. Kissebbségi önkormányzat.
máj. 1. 21:25
 18/19 A kérdező kommentje:
#17 Kérdésre kérdéssel válaszolni.. :) ezt szerintem tudom melyik kultúrában szokás... :)))
máj. 1. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja, ja. Ember jobban járunk Trumpinyóval és a Mihazánkkal. A Fidesz kicsit túl korrupttá vált. Nem fogja elgázosítani se Trump, se a Mihazánk a nagymamádat, de jobb Magyarországot teremt. Itt holokauszt csak a német megszállás alatt volt. Hagyjuk már ezt.
máj. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!