Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félévfordulóra milyen ajándékot vegyek a barátomnak?
Figyelt kérdés
16 éves fiúról van szó. Elvinném őt egy olyan programra is ahol élményt szerzünk, de szeretnék tárgyi ajándékot is adni neki. Légyszi írjatok pár ötletet, hogy mit adhatnék neki, mert semmi ötletem sincs. Nem nagy dologról van szó, több 10 000-es tételben. Előre is köszi!máj. 27. 20:38
2/7 anonim válasza:
Nyomtass ki pár képet magatokról, írj neki egy hosszabb levelet, készíts valami olyat, amit csak ti ketten értetek - ezek nem drága, de szerintem vsizonylag jó megoldások, amiket meg tud őrizni
3/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A program mellé szerintem bőven elég egy ilyen kis személyes ajándék. Scrapbook is mehet akár, bár nekem az 15 ezer forint lett, mire mindent kinyomtattam megvettem hozzá. De számtalan olcsóbb megoldás is van.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
máj. 28. 08:40
5/7 anonim válasza:
Egy jó étterem és egy kirándulás vagy buli. Éjszakai hajókázás. Tárgy nem kell csak élmény.
6/7 anonim válasza:
Ne, hogy már mi találjuk ki helyetted!
7/7 anonim válasza:
Egy pólóra tegyél rúzs-mintát, esetleg a monogramod írd rá és add neki, vagy vegyél neki egy parfümöt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!