Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanúgy ki adja a jelölés?
Figyelt kérdés
Tehát véletlenül be jelöltem egy személyt, akit nagyon nem akartam, viszont vissza is vontam gyorsan vagyis próbáltam.. de attól ugyanúgy ki adja a jelölés facebookon? vagy nem? nyugtassatok megmáj. 20. 22:04
1/7 Nincstovább válasza:
Tudtommal nem, de ha igen hamarosan kiderül :)
2/7 anonim válasza:
Egyszer véletlen bejelöltem egy számomra vadidegent, azt hiszem az ajánlások között volt, azonnal visszavontam, de már írt is, hogy ismerjük e egymást. Tök ciki volt.
3/7 anonim válasza:
*bejelöltem
Ha akkor épp fent van, akkor láthatja, de egyébként nem hiszem.
4/7 anonim válasza:
Nem fogja. Csak abban az esetben fogja látni, ha akkor épp fent volt, mert értelemszerűen akkor azonnal látja az értesítést.
5/7 A kérdező kommentje:
na ez soha nem fog kiderulni, mert meg nem beszeltunk:/
máj. 21. 12:43
6/7 anonim válasza:
Ha abban a pillanatban látja, akkor igen. Utólag már nem.
7/7 anonim válasza:
Ha látná is esetleg, akkor is tudná, hogy azért távolítottad el, mert nem akartad, csak véletlen volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!