Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Van egy fiu az iskolamban, aki elegge tetszik nekem es azt gonoltam hogy en is tetszem neki. Azert gondoltam ezt, mert sokszor osszeneztem vele, baratnoim is mondtak hogy sokszor engem nez, egeszen udvarias velem es sokszor elmosolyodik amikor meglat/eszrevesz. De mindekozben talalkozgatni szokott egy lannyal delutanonkent (kicsit ugy nez ki, nem csak baratkoznak), amivel nem lenne bajom, csak nem ertem hogy akkor miert viselkedik igy.
Ti mit gondoltok?
Szerintem is elképzelhető, hogy több lánnyal is találkozik ismerkedési céllal és többel is randizhat szerintem 1 ember amíg nincs elkötelezve 1 ember iránt.
Illetve szerintem teljesen normális az ha egy tini több emberrel is ismerkedik egyszerre tini korban.
#8-nak:
alighanem a pontszámait "akarja" ezzel csökkenteni, mert azt hiszi, hogy ezzel éppen növeli...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!