Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy idősebb férfi aki szimpatikus nekem. Hogy közeledjek hozzá?
Még sosem beszéltem vele. Csak látszatra ismerem. Meg hallotam pár dolgot róla. Ő 28 éves. Hogyan tudnám megismerni? Vagy hogy közeledjek felé?
17L
Szerintem meg teljesen felesleges ez a túlgondolás.
Sose értettem, hogy mie értelme ennyire taktikázni.
Felnőtt férfi, szerintem ha oda mész nyíltan és megmondod, hogy szívesen beszélgetnék vele, itt a számod és írjon neked ha végzett a munkával, jobban jársz.
Ha foglalt, ott helyben kiderül, ha nem keres utána, akkor meg valószínűleg nem érdekled.
Kunka közben meg amúgy sem biztos fog beszélni veled, mert nem alkalmas. Szóval érdemes azt a pár percet amid lehet, lényegre törően kihasználni.
Nő vagy, statisztikailag 80%+ az esélye annak, hogy nem utasít vissza.
Nem kell sem félni, sem taktikázni. Az ilyen "hol van ez meg az", úgy hogy közben oda jártál suliba, egyértelműen leesik, hogy kamu, akkor meg?
Ne gyerekesen állj hozzá szerintem. Ha valamit, az ilyen játszmázásokat nem szeretik a férfiak.
Természetesen a te döntésed, én csak gondoltam szólok, hogy van ilyen lehetőséged is. Szorítok:))
23:03
Oh értem. Nagyon köszönöm
00:11
Természetesen. Nem szeretnék vele ilyen hamar lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!