Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul ? Mit csináljak ?
Sajnos átérzem a helyzetedet,így tudom mit érzel, mert énis ezen megyek át már egy ideje.. ha gondolod és van kedved, akkor én szívesen beszélgetek veled erről, amúgyis beszélgethetnékem van, mert senki nem keres, ahogyan eddig se.
Egyébként rólad mit lehet tudni nem és kor téren?
20F
Szia!
Ebben a szituációban rengetegen vannak. A lány barátaid azt mondják, hogy tökèletes vagy, igen.... tökèletes barát. A női pszichológia nagyban különbözik a miènktől, ezt fontos tudni, evolúciós okai vannak. Pár ezer èvvel ezelőttig a megfelelő pár kiválasztása egy lánynak egyenlő volt az èletbenmaradással. Ezek az alapok ösztön szinten megmaradtak ès ezzel NEM tárgyiasítani szeretnèm a lányokat. Ha gondolod írj pm-et ès tudok segíteni picit. Sokáig ugyan abban a cipőben voltam mint te, sokat tanultam azóta ilyen tèren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!