Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így "etikus" lenne találkozni?
Ne ítélkezzetek, lehet röhejes a kérdés, mégis megfordult a fejemben, hiszen ez az 1. kapcsolatom.
A sztori röviden annyi, hogy még nyáron megismertem egy fiút, akivel 2x találkoztunk is, de mivel nem volt meg a tűz, ezért csak barátkoztunk, de néha még beszélgetünk online. A napokban elhívott találkozni, azonban nem tudom, hogy beleegyezzek-e, hiszen azóta lett barátom. (2 hónapja vagyunk együtt)
A szándékaim természetesen tiszták, én a barátomat szeretem, ugyanakkor nem szeretnék semmilyen félreértést.
Fiúk, ti jó vagy rossz szemmel néznétek ha a barátnőtök egy másik fiúval találkozna kettesben? Zavarna még akkor is, ha megbíztok benne?
Nem szeretnék kellemetlenséget.
Köszi a válaszokat!
én lányként, akinek az első kapcsolata van, nem örülnék neki, ha a barátom más lányokkal találkozna. ugyanez ér fordítva is, ő sem örülne, ha én mással lennék.
szerintem ha tiszták a szándékaid, akkor megírod a srácnak, hogy bocs nem, mert van valakim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!