Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar egy tini lányt az, hogy még szűz, ha az osztálytársai többsége már nem az?
Figyelt kérdés
ápr. 13. 19:53
22/41 anonim válasza:
#21 igen az mert én elmondhatom magamról hogy nem vagyok rÎbanc amit csak kevés tini tud.
23/41 anonim válasza:
Miért lenne ribi valaki csak mert már nem szűz 18 évesen?
24/41 anonim válasza:
22:29
A szüzesség és az ész nem kéz a kézben jár, utóbbi neked nincs.
25/41 anonim válasza:
Engem mai napig nem zavar, nem akarom minden áron elveszteni. Biztos vagyok benne, hogy még nem vagyok elkésve és nagyon nem érdekel, hogy a többiek hogyan állnak e téren. 18L
26/41 anonim válasza:
24-es, ne merészeld ócsárolni a 22-est, mert nagyon is jól írja, ő nem ribi, ezért vigyáz a szüzességére! A válaszod jelentem és sajátkezűleg nevelném meg az agyad... A szüzesség érték, igényes ember a házasságig őrzi, nem akar bűnösen szexelni, meg állatiasulni, mint a kutyák. A 22 es egy nagyon értékes lány! Te pedig szégyenld el magad a sárga földig, 24-es! NAGYON is kéz a kézben jár a szüzesség és az ész... F
27/41 anonim válasza:
Sajnos már nem tudom jelenteni a válaszod, 24-es, de itt van hozzá a megnyilvánulásom. Gyalázatos, hogy lehúztad a 22-est. Irj privátot, aztán megnevellek én szívesen...
28/41 anonim válasza:
ITT a szüzességüket őrző lányok mindenki számára példaképek! A koszos, dugómániás romlott takonygyerekek meg húzzák meg magukat!
29/41 anonim válasza:
A szüzességet házasság előtt eldobni igénytelen és lelki bűnös dolog, ahogy a masztizás is. De a szex különösen. Mikor jöttök már rá, hogy a házasságon kívüli szex tönkreteszi az embert, a szerelmet, a lelket meg beszennyezi? Igényes emberek a szexet a házasságban élik meg! És egy igényes tinilány pedig nem adja oda a testét perverz lokaj takonykölyköknek...
30/41 anonim válasza:
A tinilányt egybeírjuk, bocs. Javaslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!