Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem csináltam semmi intimet egész életemben, és nagyon zavar. Mit tegyek?
Szisztok! 16 éves fiú vagyok. Még életemben egyszer sem voltam randin, nem volt közeli lány barátom, nem csókolóztam, nem feküdtem le senkivel,és nem volt párkapcsolatom (bár gondolom ez a randizás hiányából kikövetkeztethető). Külföldön jártam alapsuliba, és annyira nem jöttem ki az ottani emberekkel, szóval folyton azt mondogattam magamnak, hogy majd középsuliban elkezdek ismerkedni, randizni. De jött a karantén, és nem nagyon tudok semmit sem csinálni. Iskolatársaim osztálytársaim alig ismerem, és ki tudja meddig fogunk még otthon ülni. Ti mit csinálnátok a helyemben? Tudom ez hülyeségnek hangzik, de nem akarok szüzen meghalni. És nem is akarok ilyen "jófiú" életet élni.
Nem tudom mi az oka, hogy még sosem voltam kint senkivel. Mielőtt ilyen válaszok jönnének, leszögezném: Nem vagyok homoszexuális, nem vagyok ronda, vagy hülye, rosszfiú sem (már hogy is lennék ha még egy lányt sem hívtam soha el...). Tényleg nem tudom mi az oka, és hogy mit kéne csinálnom. Elnézést, ha olvasva semmi értelme az egésznek, még én sem tudtam rendbe rakni a fejembe, csak gondoltam leírom, hátha volt valaki hasonló helyzetben, vagy valakinek van bármi tippje. Előre is köszönöm, és szép estét!
Hali! Van olyan aki tetszik? Ha van akkor kezdj nyitni felé, mondjuk írj rá, hogy: szia, hogy megy a tanulás?
Vagy valami hasonló. Aztán kialakul, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!