Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T i mit gondoltok erről a szituációról? 〰
Van egy csaj akivel elkezdtem beszélgetni (másik városban lakik mint én).
Neki nem rég lett vége egy kapcsolata, nem sose volt. Beszélgettünk meg minden nem volt fixálva semmi. A vége fele már ott tartottunk hogy még képeket is küldött magáról meg minden. Tök jól alakult minden.
Aztán egyszer csak kiderült hogy neki ahol ő él városban van kiszemeltje. Jólvan legyen, aztán nyilván elkezdett a palival ismerkedni. És most ugye jelen esetben én vagyok a "barát" vagy eddig is az volt lényegtelen.
De a lényeg az hogy így mesél a csávóról, és így megtudok 1-2 dolgot hogy mit hogy csinál és mi jön be a "csajoknak" úgy általában vagy akármi. De nyilván a csajjal meg most már nem úgy beszélgetünk és nem is annyit és nem is élvezem igazán a beszélgetést, csak max. annyi hasznot amennyit elmond mert hátha tanulhatok belőle.
Szerintetek még picit beszélgessek a csajjal amíg ismerkednek hogy tanuljak belőle vagy offoljam ki? (úgy értem ne írjak neki)
"A jólvan legyen alatt" Azt értem nyilván hogy ott már tudtam hogy nem én vagyok a fő cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!