Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek így a dologba, mit kéne ebben a szituációban?
Hát figyelj, ha gyerekes hozzád, akkor ne kezdj bele. Főleg ha látod már most előre hogy ez egy toxikus kapcsolat lesz.
Neked ebből mi jó lesz? Hát, nem sok...
Amúgy meg ha ennyi lány oda van érted akkor nem lehetsz olyan rossz fogás, plusz az írásodból ítélve is elég igényes, értelmes ember lehetsz!
Biztosan találsz egy sokkal jobban hozzád illő lányt, szóval szerintem ne kezdj egyikőjükkel sem!
Köszönöm a tanácsokat, megerősített az eredeti benyomásomban, eltávolodok az egész szituációtól.
#3 Nem tartom magam olyan jó fogásnak, és eddig nem is ragadtam rám a csajok (sőt), egyszerűen annyi a szituáció, hogy punk vagyok+hosszú a hajam, és a legutóbbi Stranger Things évad meg az új Pókember rajzfilm óta elkezdtek rám tapadni a 14-15 éves kislányok, mert hirtelen ez lett a mainstream
Figyelj én 20 éves lány vagyok és ez alapján a kis leírásod alapján is látom hogy sokkal értelmesebb és érettebb vagy a korodnál (ahogy te is mondod), ha szingli lennék még rád is írnék :D Na de viccet félretéve, okosan gondolkodsz, nem fogsz sosem "tökéleteset" találni, de ha ezzel az Annával kapcsolatban már most vannak kétségeid és már most nem jön ösztönösen az hogy megszerezd őt, akkor mindig is kétségeid lesznek. Összejössz vele és utána is csak azon fogsz agyalni, hogy jól döntöttél-e, tényleg jók vagytok-e egymásnak vagy inkább tovább kéne keresni.
Nyilván nem ismerem a csajt így csak a te leírásodra tudok hagyatkozni meg arra a tényre hogy bizony ilyen fiatalon a 2 év korkülönbség még sok. Ha már ő lenne 18 és te 20 akkor valószínűleg meg sem kottyanna, beérne téged, de így túl gyerekes még számodra
És lehet nem létezik olyan hogy "tökéletes" pár, de létezik majd olyan akinek az első hónapokban még tényleg nem fognak annyira feltűnni a hibái, és mikor majd feltűnnek, akkor már azokkal együtt fogod őt szeretni, és együtt megoldotok mindent.
Közben már látom hogy mások is hasonlót tanácsoltak mint én, de azért elküldtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!