Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érdekes szituáció egy lánnyal, vélemények? (Többi lentebb) 19F
Figyelt kérdés
Egyetemen egy fél éve megismertem egy lányt aki megtetszett. Ő viszont csak barátkozni akart (szerintem) , de erről konkrétan nem beszéltünk. Viszont én próbáltam elhívni találkozni is meg minden, de úgy jött le , hogy kioffolt. Szünetbe vissza se írt messengeren, itt azt mondtam akkor vége. Most 2. Félévbe (még mindig nem irt vissza messenger) de mindig köszönget ugyanúgy , és a mai nap pedig ugyan segítség szempontjából, de a nap végén velem lógott egy ideig. Gyakorlati órán folyton beszélgettünk mert mindig kérdezett valami vagy megjegyzett valamit, és úgy vettem észre, hogy próbált közeledni is így testileg. Csak én képzelem bele ugye? Bár azthittem túltettem rajta magam, de most megint sikerült felkeltenie az érdeklődésemet. Szerintem tudnia kell , hogy bejött nekem mert sok mindent megtettem érte és barátnője meg rá is jött.(csak elmondta neki) Érdekes lánynak tartom és most mintha megint lenne egy kis remény. Egyébként meg óraja elején én adtam elő a csapatfeladatot a másik csapatnak és úgy éreztem nagyon jól ment és nagyon magabiztos voltam, nem tudom ezzel felkelthettem e az érdeklődését, mert szerintem még nem làtott ilyennek.2022. febr. 22. 22:13
1/5 anonim válasza:
Így a leírtak alapján én úgy gondolom, hogy ez a lány nem igazán érdeklődik irántad. Az, hogy "segítség szempontjából" időt szánt rád, meg néha köszönget, nem jelent semmit.
Ha egy nő akar tőled valamit, arról tudni fogsz. Ez, hogy messengeren sem ír vissza, szerintem sokat elárul a szándékairól.
2/5 anonim válasza:
Ennyi még szerintem sem jelent semmit. Figyeld a jeleket, aztán idővel talán megpróbálhatod újra.
3/5 anonim válasza:
Szerintem magam sem tudja mit szeretne. Ha segitseg kell az nem egy uj modszer, hogy az ellenkezo nem behizeleg igy vagy ugy. Ezzel szeretne megalapozni jo szolgalatodat a jovot illetoen, amivel nincs is baj, ha jol kijottok, de ha nincsenek konkret jelek, hogy o is kacsingatna feled, illetve erdekli, hogy mi van veled, az az elkezdtek "ismerkedni" akkor nem alapoznek arra, hogy itt komoly kapcsolat fog kialakulni.
4/5 NTBS válasza:
Én úgy gondolom, hogy ez a lány nem igazán érdeklődik irántad. Az, hogy "segítség szempontjából" időt szánt rád, az csak azt jelenti, hogy kell a segítséged.
Az, hogy messengeren sem ír vissza, szerintem sokat elárul a szándékairól.
Javaslom kérdezz rá nála konkrétan. És akkor meg lesz a válasz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Egyébként 1 és 4 es ti leírtatok egy full ugyanolyan mondatot (meg amugy a többi is hasonló)xDD olvastok egymás gondolataiba v mi?:P
2022. febr. 23. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!