Kölcsönkérés téma. Kinek mi a véleménye erről a szituációról?
Teljesen jogosak az érzéseid.
Más elsőre sem adta volna oda, nemhogy harmadszorra. :DDD
Elég pofátlan a szomszédnőd.
Szerintem vegyél egy nagy levegőt, és áldozd fel a látszólag (!) jó viszonyt az őszinteség oltárán.
Mondd meg neki őszintén, hogy ha ilyen kerékpárra van szüksége, akkor vegyen ilyet magának, vagy tetessen a magáéra sárvédőt (bicikliszerelő megcsinálja, így a kezét sem kell összekoszolnia miatt). Előre készülj föl rá, hogy valószínűleg megsértődik rád, de te ne érezd magad kellemetlenül emiatt, hidd el, hogy neked van igazad és ő a pofátlan.
Megj.: Nekem elsőre sem jutott volna eszembe mástól ilyet kérni ilyen indokkal. Ha látom, hogy a tiéd ilyen, és az milyen praktikus, akkor magamnak megcsinál(tat)om, és kész. Mástól biciklit kizárólag akkor kérnék kölcsön, ha orvoshoz vagy sürgős gyógyszerért kell mennem és sem gyalog, sem tömegközlekedéssel, sem saját bicóval, sem saját autóval, sem taxival, sem családon belüli (szüleim, testvérem) segítséggel nem tudom megoldani. (Ami így együttvéve gyakorlatilag sosem fordulhat elő.)
Miért, mindig csak akkor megy inni, mikor utána sáros idő van? :D
Biztos nem adnám. Egyszer még oké, utána már pofátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!