Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ez egy elméleti kérdés, úgyhogy lehet, hogy lesznek benne kissé a valóságtól elrugaszkodott részek.

Szóval tegyük fel van egy lány, aki eleinte kicsit testesebb volt, nem mutatta meg az alakját önbizalomhiány miatt, aztán elkezdett fogyózni és jó alakja lett, látványosan megváltozott és az önértékelése is helyreállt. Van egy srác, aki ismerte őt akkor is, mikor még nem nézett ki ilyen jól, és "most", hogy már jól néz ki felfigyelt rá, elkezdett udvarolni neki.

És itt két opció van:

a) tényleg csak azért kezdett most udvarolni neki, mert mostanra tetszett meg neki mert "szebb" lett

b) már korábban is szimpatikusnak találta (főleg a személyiségét), de mégis csak most kezdett el udvarolni neki, most, hogy már jobban néz ki.

Ti mit gondoltok erről? Összejönnétek így az illetővel? Szerintem ilyen esetben kicsit szomorú, hogy csak azután keltette fel igazán az érdeklődését, hogy megváltozott a teste jó irányban. Ugyanakkor nem tehet róla a fiú sem, ha csak most kezdte el vonzani a lány, de mégis olyan érzés, mintha arra várt volna, hogy megváltozzon, mert az előző énjét nem szerette úgy, ahogy van, ami kissé rossznak tűnik egy kapcsolatot nézve. Bocsánat, ha zavaros lett, de aki érti az nyugodtan válaszoljon, kíváncsi lennék, hogy ti hogyan vélekedtek erről.

2021. szept. 18. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az a) opció igaz, hiszen ha a lány személyisége tetszett volna, akkor elfogadta volna a kevésbé előnyös alakját is.
2021. szept. 18. 23:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is. És ha te lennél ez a lány összejönnél vele, tudva, hogy csak most tetszel neki igazán miután lefogytál?
2021. szept. 18. 23:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
#2 Ez mindenképp attól függ, hogy tetszik-e a srác. Ha igen, akkor összejönnék vele.:)
2021. szept. 18. 23:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, ezt elfelejtettem leírni, de adott, hogy a lánynak tetszik a srác. Szóval az nem zavarna, hogy eddig nem kellettél neki, de most meg igen hogy már fejlődtél? Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de érdekelne, hogy ez átlépi-e az önbecsülés határait, vagy ezen nem szabad fennakadni olyan esetben, ha megtörténik.
2021. szept. 18. 23:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 Én örülnék, hogy a munkám olyan jól sikerült, hogy már tetszem egy fiúnak.:) Ennél jobb visszaigazolás nincs.
2021. szept. 18. 23:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen:)
2021. szept. 18. 23:54
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Vagy csak eddig nem mert kezdeményezni a srác, most meg rájött, hogy talán lenyúlják a csajt, lépni kéne. Ez is simán lehet.
2021. szept. 19. 01:39
 8/11 anonim ***** válasza:
17%
Én attól félnék,ha valami miatt megint picit meghízna a lány, a srác nehogy otthagyja. Mert gondolom nem -20 kg-ot fogyott:/ mi lenne, ha terhes lenne vagy valami betegség miatt szedne fel megint pár kilót?
2021. szept. 19. 08:37
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Egyet értek az 5-össel. Viszont ha meg tényleg visszajönnének a kilók, akkor meg kitudja mi lenne:(
2021. szept. 19. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg a lány is magabiztosabb lett így hogy fogyott. Elfogadja már önmagát, talán alakmutatóbb darabokat is felvesz. Természetes, hogy jobban megakad egy fiú szeme rajta.

Lehetséges, hogy eddig is tetszett a srácnak, csak nem látta a lányon, azt a kisugárzást, felszabadultságot, örömöt, stb... Ha már mosolygósabb egy lány már az szimpatikus tud lenni egy fiú számára.

Mivel nem ismerjük egyik felet sem így csak találgatni lehet mi zajlik le a srácban, és milyen változások mentek végbe a lányon (csak külső vagy belső is?).

2021. szept. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!