Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek gáz, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek gáz, ha suliban kint van egy lány köldöke?

Figyelt kérdés
Nektek van ilyen osztálytársnőtök, aki így öltözködik?

2024. ápr. 8. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekem tetszenek a szép hasak. De kb. 10 haspólós lányból jó ha egynek szép a hasa. Na jó! Lehet kettőnek. Amúgy közönségesnek találom a suliban. Mondjuk egyik ilyen lánnyal sem lehet jót beszélgetni. Ha barátnőm haspólóban jönne be, szólnék neki érte.
2024. ápr. 9. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz feltétlen. Osztálytársnőim közül sokan szoktak olyan haspólót hordani amiből bőven kint van a köldökük, de egyébként ízléses a ruhájuk. Az egy dolog, hogy mivel köldökfétisem van, így szeretem látni, de nagyon értelmes lányokról van szó egyébként, jól el lehet velük beszélgetni. Olyat is látok néha viszont a suliban, hogy kb. csak a mellüket takarja a "póló" a lányoknak, amit viszont nem találok annyira szépnek. Egyébként, mielőtt valaki leperverzezne, megjegyzem, olyan lányokat is ismerek, akiket még nem láttam haspólóban, de ettől függetlenül szépnek tartom őket.
2024. ápr. 9. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
11-es, azért azt jobb tisztázni, hogy neked mi a szép has, az erősen relatív! Nekem pl. a deszka lapos has, amin semmi kis zsírpárna sincs, NEM szép, és nagyon nőietlen!
2024. ápr. 12. 16:27
 14/14 anonim válasza:
Én szeretem, nálunk sokszor volt.
2024. júl. 9. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!