Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nekem (lány vagyok) van egy fiú legjobb barátom, 3 közeli fiú barátom, de ő áll hozzám a legközelebb, őszintén az elején úgy gondoltam hogy igen is létezik és mind2en tudunk csak jó barátja lenni a másiknak, mivel a csaj ügyeiről is beszéltünk jó sokat még a barátságunk elején nem gondoltam hogy bármi több lenne valaha, de átestem egy olyan korszakon (kemény egy hét) amikor bebeszéltem magamnak hogy szerelmes vagyok belé, túlestem ezen és hülyének éreztem magam miatta, sokat járunk discozni főként ketten vagyunk és még fiú barátai, hát részegen nem egyszer taperolt le, és később (a szerelmi hülyeségem után) egyik discoba nagyon nagyon berugtunk és lekapott, utána megbántuk és kimentünk, kétértelmű dolgokat mondott hogy mind1 csak nem itt kellett volna, de semmi olyat hogy erezne valamit tehat betudtuk az alkoholnak kulonosebben belolem se valtott ki erzelmeket (sajnos lattak az iskolankbol is es olyan pletykak mennek hogy barátság extrákkal kapcsolatunk van 🙃) saját tapasztalatból és tudván hogy nagyon jól kezeltük egy évig a barátságunk nem gondolván hogy bármi ilyen történne, azt mondom hogy NEM létezik csak barátság előbb utóbb ha más nem is fizikális vonzalom kialakul köztetek, és mielőtt baratkoztunk állandóan szerelmet keresett mióta legjobb barátom nem akar barátnőt…
komplikált az ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!