Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/28 anonim válasza:
Sem a fiúk, sem a lányok többsége nem alkalmas erre. Van és létezik férfi-női barátság, de ahhoz bizonyos feltételeknek meg kell felelni és tapasztalatom szerint a férfiak és nők 98%-a nem felel meg ennek. (a barátság extrákkal nálam nem barátság...)
4/28 anonim válasza:
Női szemszögből létezik. A férfiak meg belemennek, hátha egyszer több lesz belőle. Aztán persze nem lesz.
5/28 anonim válasza:
Igen, de szerintem ritka. Nekem pont sikerült.
6/28 anonim válasza:
#4 szóval szerinted csak egyoldalú van. De nem, nem azért "mennek bele" mindannyian.
7/28 anonim válasza:
Én 10. osztályosként a mindennapjaim jó részét 4! lánybarátommal töltöm, egyikkel sem szeretnék semmit. Persze, lehet én találtam normális alanyokat 😅
8/28 anonim válasza:
Gondolom ez előtt nem voltak ilyen kérdések és alatta válaszok amikből rájöhettél volna a megoldásra.
9/28 anonim válasza:
Haveri szint létezik. Egy komoly barátságban egy idő után előjönnek az érzelmek. Nyilván ha mindkét fél hetero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!