Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/28 anonim válasza:
Másnak lehet létezik, de számomra nem.
Egyszerűen nekem rossz elképzelni is.
13/28 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek hiszek ebben de még őszintén sosem tapasztaltam milyen a másik nemmel a barátság de ha ki is alakul romantikára semmiképp nem szoktam gondolni.
15/28 anonim válasza:
Szerintem nem. En mindig amikor baratkozni akartam, kedves voltam, egy ido utan ferre ertette , ereztem hogy o maskepp gondolja……💀 I did not want
16/28 anonim válasza:
Abszolút. Ha belegondolsz, van egy páros. Tánc, jégtánc, akármilyen férfi-női félből álló páros. Előfordul, hogy egymásba szeretnek, de legtöbben úgy kezelik, mint egy partnert, és gyakran ilyen esetekben szorosabb kötelékek is alakulnak ki, mint barátság, mégsem azon agyalnak, hogy hogyan dugnák a másikat, vagy épp úgy el vannak varázsolva a másiktól, hogy nem tudnak teljesíteni.
17/28 anonim válasza:
Elméletileg létezhet, a gyakorlatban viszont soha nem láttam még ilyet. Legalább az egyik fél mindig többet akar.
Fiúknál látom ezt a legtöbbször:
"Ó, de hát ő csak egy lányhaver (borzalmas szó)" - a tipikus szöveg
Aztán amikor alaposabban megnézed őt, teljesen nyilvánvaló miért koslat a csaj után.
18/28 anonim válasza:
Mondjuk ha nem vonz szexuálisan mert nondjuk dagi vagy a csaj 15 éves az ember meg 30 akkor lehet baratsag.
19/28 anonim válasza:
barátság
fiú ---------------- lány
Tessék.
Ha az egész világon csak egy létezik, akkor máris létezik. Az, hogy valaki nem hiszi el vagy számára nem működik, más kérdés, de nem zárja ki a tényeket.
Biszexuális embereknek nem is lehetnek barátaik, mert ha meglátnak valakit, szerelmesek lesznek belé?
20/28 anonim válasza:
19: Ez nagyon jó pont. Igen, ennyi erővel biszexuálisoknak nem lehetne barátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!