Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vonzó egy lányon?
Figyelt kérdés
Fiúk! Mi vonzó és mi nem vonzó egy lányon? Mitől tűnik ,,szebbnek"?
Csak azért érdekelne, mert kíváncsi vagyok hogy a barátom mit gondol és ha az összes fiú ugyanazt írja akkor valószínűleg ő is azt gondolhatja
2024. febr. 28. 17:22
11/15 anonim válasza:
#10 Na igen, valahogy így van nálam is. Csak én senkinél nem tudom megmondani, hogy mitől tetszik.
12/15 A kérdező kommentje:
#11 en valahogy mindenkinel meg tudom mondani :DDD
2024. febr. 28. 19:51
13/15 anonim válasza:
Nekem minden vonzó egy csajban.
15/15 anonim válasza:
Ha a jó külső mellett szereti a málnás brownie illatát például az! 🥰🥰🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!