Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vonzó egy lányon?
Fiúk! Mi vonzó és mi nem vonzó egy lányon? Mitől tűnik ,,szebbnek"?
Csak azért érdekelne, mert kíváncsi vagyok hogy a barátom mit gondol és ha az összes fiú ugyanazt írja akkor valószínűleg ő is azt gondolhatja
Nem feltétlenül... A fiúk között (ahogy a lányoknál is) vannak klikkek, klaszterek. Minden klikknek, klaszternek megvannak a saját belső szabályaik, és megvan a domináns értékrend.
Nagyvalószínűséggel ha ugyanabból a rétegből kérdezel meg embereket, ugyanazt fogják gondolni, maximum árnyalati eltérésekkel, viszont a klikkek között vannak eltérések.
Mi a garancia arra, hogy a barátod is ugyanabba a rétegbe tartozik, mint a többiek?
A belső tulajdonsága, hogy legyen kedves, őszinte, jószívű, mosolygós és hogy igazán szeressen
A külső nálam már kevésbé fontos, de a barna haj és barna szem bejön nekem.
Értem, köszönöm
Barna hajam és zöldesbarna szemem van szóval az megvan :DDD
Hat igy mar sokkal jobb, igazad van :D
Ugy ertem, hogy a személyisege nem is erdekel?
mondjuk van olyan, hogy ránézel és bumm tetszik :D
Nem mindenkeppen lehet megmondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!