Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csajnak azt mondom hogy szép,cuki,stb milyen válasz az hogy "tudom"?
Figyelt kérdés
Már több csajtól vissza kaptam ezt a választ és elég bunkó szerintem .
Ha nem bókolok az a baj ha bókolok akkor ilyen flegma , bunkó választ kapok .
febr. 24. 23:28
2/9 anonim válasza:
Öntelt...
Amúgy mi lenne ha nem mondanád?
Max a megfelelő meghitt pillanatban. Lehet nem jó az időzítés vahy csak simán nem jössz be
3/9 anonim válasza:
Ahogyan az első írja, nem jössz be nekik. Ezek csak a milliomos, kigyúrt, jóképű szépfiúkat szeretik. A normális embereknek esélyük sincs náluk.
4/9 A kérdező kommentje:
Tinderen mindketten jobbra húztuk egymást...akkor miért húzz jobbra ?
febr. 24. 23:39
5/9 anonim válasza:
Sokan nem szeretik a bókokat, mert más a szeretetnyelv.
Olyanok is akadnak, akiknek az ilyesmi csak akkor jelent valamit, hogyha már van érzelmi kötődés egymás iránt, és egy random idegentől nem hatja meg, hogy cuki vagy akármi más.
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok. Hiába pontoztok le, akkor is igazam van. Az egyszerű férfiak a pénzéhes, álmodozó r*bancok miatt kénytelenek magányosan élni az életüket. Nyugodtan háborodjatok fel, legalább mindenki láthatja, hogy nem tűritek az igazságot.
7/9 anonim válasza:
Ja, aki azon háborodik fel, hogy a föld nem lapos, az is biztos, csak nem tűri az igazságot. Jár a keksz.
8/9 anonim válasza:
Ezeknek a csajoknak naponta ezerszer leírják ezeket. Természetesen nem ez a legszebb reakció, de ha én kapnám meg ezt minden egyes nap ezerszer, akkor lehet én is így reagálnék.
9/9 anonim válasza:
Mert nem jókor mondtad pl még nem jelentesz neki semmit érzelmileg vagy nem volt megfelelő hangulat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!