Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt sok tinilány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt sok tinilány?

Figyelt kérdés

Nem megbántani szeretnék bárkit csak érdekel ennek az oka.

Szemtanúja lettem egy mellettem telefonját pötyögtető lánynak, aki a Facebook jelöléseit nézegeti, illetve, hogy kik írtak rá. 50+ ember jelölte be, köztük olyan személy, aki sulistársa és nem jelöli őket vissza.

Instán ha ráir egy idegen szól a barátnőinek, hogy húú, miért írnak, mit akarnak? (Gondolom ismerkedni.)

Miért csinálják ezt? Azt hiszik, hogy ha valakit visszajelölsz az félreérti és azt képzeli majd, hogy tetszik neked? Vagy így éreztetik, hogy ők nem adják magukat könnyen?

Aki tudja a választ írjon. Remélem nem bántottam meg az így gondolkodókat, hiszen ez nem egy számottevő dolog, nem is probléma, csak érdekel.

Szerencsés hetet mindenkinek!

febr. 11. 17:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

Iskolatársaimat én azért nem jelölöm vissza, mert nem látom értelmét, hogy legyen 200 ismerősöm, akikkel egy szót se váltottam még

Instagramom nincsen, de gondolom akik ott nem örülnek afz ismerkedésnek, azért éreznek így, mert interneten egy idegen ki tudja mit akar, meg mi lesz a dolog vége

jún. 18. 20:15
 12/13 Nincstovább ***** válasza:
55%

Lehet én gondolom rosszul, de nem mindenkinek szíve joga annak a jelölését elfogadni, akinek csak akarja? Te mindenkit visszajelölsz? Mert én speciel csak azokat, akikkel közvetlen a kapcsolatom, tehát tudják a telefonszámomat is. Miért lenne kötelessége bárkinek is elfogadni a jelölését, aki neki nem szimpatikus, vagy nem akar vele foglalkozni? Igen, vannak olyan véglények, akik azt hiszik, hogy ha elfogadod a jelölést, az egyenes út a randihoz. Sőt egyenest feljogosítva érzik magukra arra, hogy bizalmaskodjanak.

32/N

jún. 19. 09:11
 13/13 anonim ***** válasza:
36%
11-es vagyok, miért lettem lepontozva?
jún. 20. 07:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!