Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassak le egy fiút?
Sziasztok.
18 éves lány vagyok. Van egy 17 éves fiú osztálytársam, aki már lassan 2 éve, majdnem minden nap a tudtomra adja, hogy én bejövök neki, és szeretne velem lenni. Már nem tudok mit kezdeni vele, nem hagy békén. Nekem ő egyáltalán nem tetszik. Mindig a nyomomban van. Már nem tudok más srácokkal ismerkedni, mert mindenki azt hiszi, hogy ő a barátom, mert sokszor nagyon nyomul és ez nekem már sok.
Próbáltam neki szépen elmagyarázni, hogy nekem ő nem tetszik. De csak nekem állt, hogy őt semmibe veszem és, hogy nagyon negatív vagyok vele. Mondtam neki, hogy az érzéseimnek nem tudok parancsolni, és hogy nagyon visszataszítónak tartom azt, hogy ennyire nyomul, pedig elmondtam már neki ezerszer, hogy nem akarom.
Már nem tudom mit csináljak vele.
Miért ti is olyannal össze jönnétek aki nem az esetetek? Valószínűleg nem. 😂😂😂
Inkább egyedül halok meg.
Ha az utolsó ember lenne a Földön, akkor se jönnék össze vele.
Ha a kedvesség nem jön be, akkor érdemes kicsit határozottabbnak lenni. Például, amit #4-es írt, az tökéletes.
"Már nem tudok más srácokkal ismerkedni, mert mindenki azt hiszi, hogy ő a barátom" - Tudom, ez nem a kèrdés lényege, de ezt egyszerűen nem értem. Mi az összefüggés? Nem tudsz se neten, se sehol ismerkedni amiatt, mert a zaklatódat a barátodnak nézik? Wtf😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!