Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul állandóan?
Sziasztok! Van egy fiú (talán 1-2 évvel jár felettem) akit személyesen nem ismerek, a nevében sem vagyok biztos de gyakran látom mert hasonló helyen van a termünk. Viszont a barátnőjét tudom ki. És éppen ez, hogy van barátnője de múltkor is amikor éppen jöttem le a lépcsőn ők ott voltak én meg pont arra néztem is ilyen megmagyarázhatatlan fejet vágott. Nem mondanám mosolygónak inkább ilyen önelégült vigyorgás de szerintem ő sem tudja különösebben ki vagyok vagy melyik osztályba járok.
Ez szerintetek miért van?
Kérdezd meg tőle!
Rossz kategóriát választottál, ez tinik kategóriába tartozik...
Persze, itt most csak ezt emeltem ki külön mert ez volt a legújabb.
Nincs nagyon más érdekes eset, csak volt párszor hogy észrevettem,hogy néz amikor mentem a folyosón.
"Van egy fiú (talán 1-2 évvel jár felettem) akit személyesen nem ismerek, a nevében sem vagyok biztos ... van barátnője"
Annyira nem ismered, hogy ebben sem lehetsz biztos. Lehet, hogy csak a látszat csal, és valójában nem is a barátnője az, akiről azt hiszed.
"ilyen megmagyarázhatatlan fejet vágott ... Ez szerintetek miért van?"
Mert kamasz.
Meg te is az vagy. És akkor ez így hatványozottan olyan, hogy minden kis piszlicsáré dolognak képesek vagytok (most éppen te) hatalmas fontosságot tulajdonítani, még annak is, amikor egy másik kamasz (ő) csak éppen hülyén néz ki a fejéből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!