Miért bámul állandóan az évfolyamtársam?
Nos leszögezem itt az elején, én fiú és ő is.
Matek faktom van vele és tavalyi év alatt lyúkas óra.
Tavaly többször nagyon váratlanul nyitott felém, én nem viszonoztam annyira, nem érdekelt.
Idén már nem szól hozzám hála, de állandóan bámul ha rá nézek elég para. Olyan mintha meg akarna enni mert végig nézz és mikor hátra nézek azt látom hogy nézz.
Mit akar tőlem? Nyugi nem vagyok zárkózott előítéletes, de ha akar valamit nyugodtan mondja meg nem harapok, mert ez nekem is kellemetlen és más is mondta hogy XY mindig téged nézz...
Ez amúgy mindig van mikor találkozom vele. És nem rám pillant egy pillanatra hanem bámul átfut rajtam vagy nem tudom.
Varázsige: - Észrevettem, hogy sokszor nézel engem. Azt szeretném kérdezni, mi ennek az oka?
Szívesen.
2, ez nem lenne túl direkt, illetlen, kínos?
1, Lehet, de sajnos nem erre nem tudok mit reagálni.
Sima barátkozásról lenne szó, vagy ha haragudna rám le lehetne tisztázni de ha kajak ilyesmi nem tudom
Ilyen nekem is volt. Szintén fiú volt ő is. Még a buszmegállóban is bámult.
Amúgy nagyon helyes volt,mindketten 20 évesek voltunk.
Majd rám írt az egyik közismert társkeresőn, és bevallotta hogy még a buszról is nézett,és nagyon bejövök neki azért nézett mindig.
Találkoztunk párszor,de sajnos már máshol tanulunk mindketten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!