Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy nő állandóan bámul...

Ha egy nő állandóan bámul engem az mit jelent?

Figyelt kérdés
A bámulás mellé, mindig mosolyog. Feltűnően kedves velem a csaj. Csak a nő alapból egy vidám, kedves személyiség így én nemtudom min mosolyog mikor engem nézz.

2022. szept. 15. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Sok nő alapból kedves, ezt sok csávó félreérti.

Hapsiként mondom, hogy ez fárasztó lehet a csajoknak.

2022. szept. 15. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Holnapután szilvás derelyét fog készíteni.

Kukásautó volt a jele óvodában.

Vagy csak le akar cumizni.

Mi honnan tudjuk? Legközelebb kérdezd meg tőle.

2022. szept. 15. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván szopni akar vagy csak udvarias
2022. szept. 15. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Belezúgott a bankszámládba.
2022. szept. 15. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csipáz; alapból pozitív életszemléletű, ezért ilyen; jobb kedvre akar téged is deríteni a személyiségével.
2022. szept. 15. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálam volt olyan eset, amikor egy srác rám írt, hogy észrevette hogy többször nézem, és gondolta rám ír, mert biztos tetszem neki, szeretne velem megismerkedni. Őszintén szólva nem azért néztem mert tetszett, hanem mert számomra pont, hogy furcsa, nem szép külseje volt. :D Vörös hajú, kiálló fogakkal. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a vörös hajúak nem szépek, de na, neki ezek mellé "különleges" arca volt. :D

Nekem aki tetszik azt pont nem fogom "figyelgetni", próbálnék természetesen viselkedni a közelében. Ránéznék, de nem bámulnám.

Nem mintha az előbb említett fiút bámultam volna, pont hogy ő figyelgetett és én is rá néztem, mert tényleg vonzotta a tekintetem az egész külseje, de nem azért, mert tetszett. 😅

2022. szept. 16. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!