Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ideálom talán egy vékony, nagyon fehér bőrű, de fekete szemű és hajú lány lenne, testmagasságtól függetlenül :D De a valóságban minden festett hajú (pláne ha vörös, vagy zöld) szemüveges alter csaj bejön, még ha kicsit ducibb is az illető.
Saját magam mondjuk erősen távol állok a mostani alter divattól, inkább ragadtam meg 1930-ban, de ez most mellékes :D
Arcot elég nehéz körülírni, egyedül annyi, hogy a rövid haj nem jön be lányoknál, legyen legalább vállig érő haja, szín mindegy de alapvetően a vöröset és a szőkét kedvelem.
Vékony, de nem csontos testalkat, feszes popsi, nem túl nagy de formás cicik.
Tetoválás, piercing szintén nem tetszik fülbevaló oké.
Mindennel fontosabb, hogy legyen kedves es erdeklodo. Az is jo lenne ha intelligens lenne, de mar az annyira nem szamit ha jolelku es nem csak megjatsza, h az.
Ezutan jon az arc ami, nallam valtozo, sokfele tetszett mar.
Testre nekem eddig folet a sovany kismellu kerek feneku lanyok jonnek be, de ez is nagyon valtozo ferfiaknal szoval ha te nem ilyen vagy en nem aggodnek, plusz nallam is masodlagos (nagyon ephizott ne legyen azert a lany de meg olyan is van akinek az jon be).
Magassagban nekem a nallam alacsonyabb lanyok tetszenek 25-5 cm kulonbseg az idealis talan, de ha magasabb es ot nem zavarja akkor ez se kizaro ok. (Mindenesetre altalabab ez noknel ugy is elvaras.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!